domingo, 15 de abril de 2018

GALETA D´OLI AMB ARENGADA, TOMÀTIGA DE RAMALLET I GRELLS.





Ingredients

Galetes d´oli d´Artà
Arengades
Tomàtigues de ramallet
Grells o sofrits
Alls
Oli d´oliva verjo
Escates de sal

Elaboració

El primer que s´ha de fer es tenir les extraordinàries galetes d´oli que fan al Forn de Plaça d´Artà.
L´elaboració d´apuesta receta és molt senzilla. Només s´han de torrar al caliu les arengades, les tomàtigues de ramallet i les alls. Un cop freds, es lleven les escates i espines de les arengades i es pelen les tomàtigues i els alls.
Per altra banda, es tallen els grells a la mida que agradi (a jo m´agrada que es puguin trobar).
Finalment, es mescla l´arengada esmicolada amb les mans, les tomàtiques que haurem capolat amb un ganivet, l´all esclafat i els sofrits tallats. Posarem un raig d´oli d´oliva verjo i unes petites escates de sal, poques ja que les arengades son suficientment salades.
Ho deixarem reposar una estona perquè la tomàtiga deixi anara l´aigua. Colarem la mescla i ho posarem damunt la galeta d´oli.

A passar gust !!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario